By Hannah-Martha proudly presents… Maria & Anna

2014-02-02-14.32.49-1

Tja een Maria of Anna behoort niet tot mijn vriendinnenkring. Maar er bestaat wel een Marianna! Dat is namelijk mijn zusje! Enkele jaren geleden maakt ik een tas voor haar en hier op geïnspireerd zijn er nu de Maria en de Anna. Maria is wat groter, Anna het kleine model.
Er bestaat ook nog een Mini-Marianna, daar vertel ik je later meer over:-)

Maria is een fijne tas voor een dagje shoppen, een fijne schoudertas die niet voortdurend afglijdt (herkenbaar!?), afgesloten met een rits om de zakkenrollers voor te zijn. Ze is ruimer dan ze er uit ziet, dus kóóp dat ene leuke shirtje nou maar, het past er makkelijk bij!

The Anna Bag is de kleinere variant. Handig om als handtas mee te nemen naar een verjaardagsfeestje, middagje lunchen met vriendinnen of een dag werken.

Backpacken of citytrippen?
Balen he dat je maar beperkt spullen mee kan nemen en het ook nog lichtgewicht wil houden. Ik had tijdens mijn backpacktrip in Portugal afgelopen zomer een Maria Bag mee. Je vouwt haar zo op en propt de tas in een verloren hoekje. Maar als je de stad in gaat, kom  je – backpacker of niet – wel mooi stylish voor de dag!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *