Over By Hannah-Martha

Foto HM achterkant flyerBy Hannah-Martha biedt handgemaakte tassen aan, waarvoor ik de stoffen zelf zorgvuldig en in in heel kleine oplage inkoop. Alleen de mooiste combinaties redden het tot aan de naaimachine, waar de stoffen er onder mijn handen in een tas veranderen…

Dat betekent niet dat ik de tassen goedkoop kan aanbieden, maar wel een eerlijke en een exclusieve tas aan je kan verkopen. Van de tas die jij koopt bestaat er maar één op de wereld en die is speciaal voor jou gemaakt! Ook de binnenkant van de tassen is belangrijk, altijd zijn de tassen met een mooie stof gevoerd!
En je kunt er vanuit gaan dat er geen werknemers zijn misbruikt of dat leveranciers hun stoffen voor een veel te lage prijs hebben moeten aanbieden.
headeretsy.jpg

Van broeken inkorten tot By Hannah-Martha!

Hannah-Martha vroeg én kreeg enkele jaren geleden een naaimachine voor haar verjaardag. Met haar lengte moest namelijk elke broek ingekort worden bij de kleermaker en dat liep aardig in de papieren!

Maar van het een kwam het ander… Eerst werden er een paar k2014-03-23 11.27.37ussentjes gemaakt, toen enkele dekbedden, tot Hannah-Martha tijdens een rondje googlen op blogs terecht kwam van tassenmakers. Zo nu en dan maakte ze eens een tas voor een vriendin of zichzelf en die tassen lokten enthousiaste reacties uit.

Begin 2014 hakte ze de knoop door: ze zou de tassen gaan verkopen! Op 1 april 2014 was het dan eindelijk zo ver: By Hannah-Martha werd officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en vanaf 2 april kon iedereen echte By Hannah-Martha kopen via Etsy!

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *